3e Clubwedstrijd

  Op zaterdag 16 december a.s. zullen we de 3e en laatste clubwedstrijd van dit seizoen gaan rijden. Wie o Wie wordt er clubkampioen!

Wij hopen dat jullie er weer zin in hebben, dus schrijf jullie allemaal in. De inschrijflijsten hangen vanaf heden in het clubhuis.
Deze wedstijd is voor alle leden van Wycross, of je nu net fietst of al langer.

Dagindeling:

12.15 - 13.00 uur            : Opbouwen
13.00 - 13.30 uur            : Aanmelden
13.00 - 13.45 uur            : Training
13.45 uur                       :  Lijsten ophangen
14.00 - ±15.30 uur          : Wedstrijd
Na de wedstrijd               : Prijsuitreiking
  Gezamenlijk opruimen

Om deze wedstrijd op tijd te kunnen beginnen kun je alleen meedoen door voorinschrijving.  De inschrijflijsten hangen in de kantine. (Voor degene die geen stuurbord nummer hebben, vraag die aan via MijnKnwu, hier zijn geen kosten aan verbonden).

Ook deze keer hebben we weer de hulp nodig van ouders. Dus schroom je niet en schrijf je in op de medewerkerslijst in de kantine, ervaring is niet vereist! Zonder vrijwilligers kunnen we de wedstrijd niet draaien!

 

Winterstop / training

Zoals vorig jaar hebben we géén lange winterstop. Alleen in week 52 (25-31 dec.) en week 1 ( 1-7 jan.) zal er niet getraind worden. Natuurlijk zijn we in de winterperiode ook afhankelijk van het weer. Dus check voor de training het stoplicht op de website. Vanaf 17.00 uur kun je daar vinden of de training voorgaat.

 


Contactinfo

Sint-Jorispad 46

6603 AM Wijchen

 

groen

De training gaat door!